четвртак, 6. децембар 2012.

Studenti ispred Skupstine a modelsice i lopovi u poslanickim klupama





Ne znam da li je ova omladina toliko degenerisana ili su svi u poodmakloj fazi neke lucidne histerije. Studenti umesto da protestuju zbog Djilasove kradje BusPlusa i monopolizacije medija, Vlahoviceve monopolizacije transakcije novca iz inostranstva, nelegalne privatizacije 1000 preduzeca, sistematskog ubijanja pacijenata u bolnicama, visini skolarina, bezvrednim diplomama i visini nezaposlenosti kao sto se desava sirom evrope oni nasli da stanu na stranu zlocinaca koji su zavrsili u Hagu.



U redu, krivo im je sto nisu osudjeni Gotovina i Haradinaj, to razumem, ali da se boris za svoje grobare pa to je suludo. Milosevic, Mladic, Karadzic, Miskovic i ostala plejada lopova i ratnih huskaca tipa Seselj i Vuk Draskovic su krivi za vase propalo detinjstvo, za to sto nemate oca ili brata, za to sto sada stojite na ulici, izbeglice, sto trazite azil i sto necete imati posla, a vi njih branite?


A vidimPescanik vec skocio u napad na studenate, kao oni su zloupotrebljeni zapoliticke razloge, a kada to nisu bili? Jel kada su rusili Tita, Milosevica i Kostunicu onda to nisu bili politicki protesti inspirisani vasom pro-zapadnom ideologijom? Gadite mi se vi iz Pescanika isto kao i Dveri, Nasi, 1389, Obraz i ostale paradrzavne i NVO organizacije.

Studenti su svima njima samo orudje da se dodje na vlast, oni su ti koji podmecu ledja od 1968. protiv Tita, 9. marta 1991, sa Vukom Draskovicem kada je on sa balkona terao narod da se ubija sa policijom, 2000. kada je DOS isto to radio protiv Milosevica i DS 2006. protiv Kostunice. 

Svima njima trebaju studenti da pricaju sta oni zele, a zele vlast, politicke stranke i njihovi placenici u redovima studenata hoce da vi kazete to pa da bude : Mladi se bune, Buducnost zemlje je u pitanju! A njih boli kurac za vas i za mlade i za zemlju. Vecina tih studentskih organizacija je otrovana sa politicarima, predsednici parlamenta su uglavnom i u nekim partijama a ako i nisu pretenduju da se uclane i posle nastave karijeru u skupstini zavisno koliko su akcija napravili za korist svog vodje. Nebitno zvao se on Nikolic, Tadic ili Ceda Jovanovic.

Kao da studenti nemaju svoje probleme visina skolarina, zakup stana i preskupa hrana i mesta za izlaske. Ne, ovde su protesti samo politicke prirode bitni. Ista je prica sa sajtom KakavJeDoktor, ocigledno grupica lazova potplacena da drma drzavno zdravstvo koje se ionako sistematski raspada objavom imena lekara koji nesavesno rade, a onda ce biti treba da zdravstvo bude privatno. A onda cemo otkriti da ce biti kao u USA da mogu da se lece samo najbogatiji. Predlozio samtom sajtu da se kao Pirate Bay posalje u vazduh server i da nece ni jedna vlada moci da ga srusi ali njima je ocigledno bitnija ucena i privatizacija zdravstva nego bolja nega i lecenje pacijenata.

Sve su to ista govna od lekara, novinara do politicara, utalena u profit, a ovaj propali protest od pre par dana nema svoj cilj kao sto nije imao ni onaj 2008. moleban za Kosovo koji se takodje pretvorio u skup nacionalista i prozivanje ovih prozapadnih miseva koji su se sakrili u misje rupe, po recima Kusturice, pola coveka, pola drvengrada jer se i Tadic tada sakrio u Rumuniji iako je trebalo da se pojavi na tom mitingu.

Uvek ce biti novih ovaca i novih brucosa za sisanje i za potpaljivanje jer su pre svega vecina glupi, a bolonja ucinila da i jos gluplji zavrse, a manjina koja i shvata da je rec o manipulaciji masa zarad politickih ciljeva i rusenja pozicije nema moc niti zelje da stane na put toj ludosti.

Studenti su uvek bili i uvek bice samo instrument opozicije za dolazak na vlast, jer su studenti buduci intelektualci i buducnost zemlje, samo ne znam koje, verovatno one u koju budu emigrirali, jer ovde za pametne i mlade mislece ljude nikada nije bilo mesta, od Mihajla Pupina , Tesle do Teodora fon Burga.

Ali to je demokratija, studenti ispred Skupstine a modelsice i lopovi u poslanickim klupama!







Нема коментара:

Постави коментар