понедељак, 11. јануар 2016.

Retardirana omladina Srbije


Odavno sam hteo da napišem ovaj tekst ali nikad nisam smogao snage. Omladina u Srbiji je zatucana a misli da je prosvetljena. Ispran im je mozak a tripuju da žive kako hoće. Pogledajte samo njihove želje suzuki, ferari, marera karera. Svo to tripovanje stila sa ekstra telefonima, čekingovanje iz skupih lokala i povratak urbanim kafanama. Malo je reći da su mutant turbo folka i zapadne brendirane ego kulture. Oni su i više retardirani. Nadriretardi.


Njih smara kad im se neko obraća, ribama smeta muvanje, likovima smetaju teške teme. Niko ne želi da čuje gde živi i kako. Svi hoće vesele videe sa mačkama, dobrim pičkama, razglednice sa Tajlanda... Teške teme izbegavaju kao brate smaraš aj odjebi sa time, izašli smo da se drogiramo i cirkamo, jebe mi se ko je šta pokrao. Na kraju te više ni ne zovu, rušiš im sneška od trave i piva. Kao koji će nam kurac onaj smarač da trsi o politici.

Kad te sretnu na ulici ni ne pitaju šta radiš nego gde radiš. Više od polovine mladih ne radi nigde, a kad im spomeneš ekonomiju dobiju epi napad. U najboljem slučaju ti kažu promeni ako možeš, neću se bavim temama na koje ne mogu da utičem. Smeju se svakom pokušaju da nešto dobro uradiš. Da ih nagovoriš na nešto konstruktivno nema šanse, ali da kažeš ajde da pokrademo nešto odma se skuplja banda.

Omladinci izgledaju kao bolesnik od gangrene koji neće da pogleda u svoju nogu. Nego nastavlja da baulja i tripuje da ekstra živi. Jebe mu se za to a one što mu to kažu brzo odjebe iz života. Dovoljan je podatak da je 150.000 mladih morona bilo na koncertu Cece. Žene ubice kojoj je bio zabranjen koncert u Dubaiju. Kod nas je ta silikonska ciganska kobila idol debila. Mislite da njih to briga? Ne. Pomenite im zdravstveni sistem, krađu na lokalnoj vlasti ili druge prevare. Boli ih kita. Hoće da čuju koju si jebao ili sa kim si se jebala. I naravno kako je bilo. Jel ima veliku kitu, šta vozi, gde živi, jel ima ženu...

Ishrana je takođe savršeno retardirana. Svi trpaju prerađeno GMO meso, pljeskavice, kobasice... Slanina - brate nisam skoro ovako dobro jeo. Vegane ismevaju, strane kuhinje takođe mrze, ali burek obožavaju. Psihologija retardirane gomile. Svako ko štrči od toga je za njih debil, vidi ga ovaj, šta on zamišlja da jeste... Svako ko ne gleda Pink, ko radi na sebi, pokušava nešto, dovoljan sam sebi... Takvi su kuga za pomenutu gomilu, za omadince u Srbiji.
Intelekt je sranje - bildovanje je vrh. Daj te steroide i da vidiš kako se za dva meseca uradim. Posle kače slike nabreklih vena po Fejsu jer moraju svi da znaju kako su lepi u pičku materinu. Izobličena hrpa mesa. Masa mladih ne radi ništa a nabildovana je. Devojke ugrađuju neke bolesne sisetine. Sve to mora da bude kao ljudska karikatura da bi bili kul pred drugim karikaturama. Svako ispravan, vredan i miran je debil za njih. Kopaju svoj grob sa osmehom. Eto toliko su glupi. Čitanje više od bilborda je studiranje. Čak i po Bolonji oni studiraju 7-8 godina. Ne vredi ni spustiti im sve kriterijume oni su i dalje zatucana gomila.

Jedino političko angažovanje je biti bot neke stranke. I onda se oni istomišljenici samo druže. takve idiote po stranci svako izjebe da rade za stranku i na kraju ili ne dobiju ništa ili im daju neku mrvicu. Kurve se naravno vrlo brzo probiju u stranci, kao i muskarci sa pedigreom lokalnog lopova. Ovi ostali junci samo popunjavaju broj.

Nemojte da mislite da je život u krdu lak. Oni ceo svoj život i energiju troše na uklapanje u taj kalup. Non stop moraju da budu na oprezu šta najveći moroni rade pa da to ponove.


Нема коментара:

Постави коментар