субота, 18. фебруар 2012.

Domaći sajtovi za prevod



Prosto je zapanjujuće da ovi naši retardi na sajtovima imaju prevode najbeznačajnijih ripova, 20 skrinera a ni jedan maxspeed!



Pa odakle krembili skidaju te filmove/titlove raspali se da bog da?!




Sa nekog puki.ru servera na kineskom sa manga tutorijalom i drečavim bojama, gde dobiješ napad epilepsije ako u roku od 3 sekunde ne zatvoriš tab ili ne pogodiš link koji te vodi do sledeća četiri sajta koji prvo preporučuju animal seks, x-ray skeniranje ženskog tela, test za idiote, sponzorisane linkove od nepostojećih servera za koje je učlanjenje teže nego bacanje prstena u Mordor, pa onda captcha prepoznavanje da nisi slučajno pas,slon, replikant, ne daj bože robot jer su roboti vec pre 120 godina preuzeli sve sajtove a i 3/4 zemlje.



Ako su već skinuli rip koji je postavio pijani rus ili debeli Amerikanac nisu li mogli na legitimnije sajtove kao sto je isohunt ili pirate bay da slučajno samo klinku i da bace zrikavi ćoravi pogled da nije slucajno neki insajder okačio DVDrip i da se on slučajno nije sherovao vec na pola miliona korisnika širom planete!



Ali NE! Ovako je do jaja, neka se pati onaj kome treba titl i neka ga nađe u kurcu a mi ćemo na svom raspalom a ofarbanom sajtu okačiti reklame telenora ili koje već izrabljivačko lopovske mreze i da imamo bar doživotno da uplaćujemo WOW a ako ne i kao bonus da uplatimo second life ili koji vec oblik življenja koriste administratori i prevodioci sajtova titlovi, podnapisi , prijevodi... Ukratko svih sajtova iz bivse SFRJ, poserem im se na biznis i novi skin koji ne radi i "nazovimo to search engine" gde možes da biras samo jedan od pet jezika, pa kada treba da nađes možda i na engleskom titl moraš ispočetka da gubiš oči i prste sa kucanjem.

A o staračkom dizajnu, bednim bojama i nepreglednosti da i ne počinjem, verovatno su unajmili nekog bubuljičavog nafuranog klinca za 20 evra da im odradi novi skin koji će posle 15 dana korišćenja samo smanjiti efikasnost sajta, ako ga je uopšte i bilo.



Eto , to su domaci sajtovi ukratko i njihovi vlasnici i administratori.









*Tekst nastao kao frustracija na 20minutno bezuspešno traganje za prevodima Bornove triologije po domaćim sajtovima. Na kraju sam skinuo engleski prevod i kao i obično iz prve je radio savršeno.

Нема коментара:

Постави коментар