среда, 15. јун 2011.

Oglasi za prijem u radni/polni odnos





Pre svega poruka za sve domaće poslodavce koji su okačili svoje fantomske oglase za posao a primili svoje kurvetine, rođake i poznanike : Popušite mi kurac!

Pošto godinama tražim posao pa listanjem bezbrojnih besmislenih oglasa za posao sam počeo da razumem taj novi jezik/kod oglašivaca domaćih poslodavaca/robovlasnika. A on glasi ovako :

Vaš CV dostavite na adresu : Znači dajte nekom poznaniku iz firme ili nemojte ni slati.

Fleksibilnost, posvećenost, istrajnost – Znači da si honorarac, nemaš drugi izbor posla zato i jesi tu i koliko god da ti natovarim kutija u magacinu ima da ih preneseš.

Oglašivači na engleskom jeziku mogu takodje da mi popuše kurac.

Menadžer procesa prodaje / podrške prodaji : U najboljem slučaju iza kase a uglavnom prenosiš od stolova po firmi do privatnih stvari robovlasnika

Tražimo mladu i ambicioznu osobu (do 35 godina starosti), koja će se uklopiti u naš tim : Ukoliko robovlasnik već nema neku pičketinu, od desetine kurvetina na lageru očekuje se da izgledaš do jaja i da si spremna da se jebeš bez pogovora na svaki njegov poziv iako on ima decu i zenu a ti da nemaš dečka ni porodicu. A ova odrednica “Tim” može značiti da će ti pička (što samo i jesi) doživljavati transfere od ćaleta, sina do poznanika vlasnika firme i uticajnih ljudi/investitora.

Selektivna kadrovska evidencija : Potrebna drukara

Odlične organizacione sposobnosti, Rukovođenje i administrativni poslovi , Interna i eksterna komunikacija, Odlično poznavanje MS Office i rada na računar, komunikativnost, sistematičnost, preciznost, inicijativnost i brzina u radu i slicno : Ne znači nista, samo je postavljeno da da važnost oglasu i budućem radnom/polnom odnosu.

Minimum IV stepen stručne spreme : Otpiši takav oglas, već ima onog ko to radi sa srednjom a oglas je okačio iz zakonskih obaveza.

Komercijalista – fensi naziv za radno mesto od fizikalca do vozača.

Area sales manager, COST MANAGER, DEPUTY DIVISION CONTROLLER, Customs Clearance Agent i slicni nazivi takođe mogu da mi popuše kurac jer po stranim predstavnistvima tipa Adecco, Erste, EFG, Intesa, Societe General i drugim bankama[1] i osiguravajućim kompanijama kao što su Grawe,Alico, Wiener StÄdtische, Basler i druge zapošljavaju ljude bez konkursa IKADA OBJAVLJENIH! A znajući da 50% privrede srbije lezi na uslužnim delatnostima [2] posao ces naći u kurcu.

Tako da Rasime Ljajiću, govnarko namazani, napušiš mi se kurca BAŠ! Zbog tebe i tvoje lopovske vlade sedim kući sa diplomom bez ikakve nade da cu ikada naći posao. Da bog da tražio posao preko biroa,po kontejnerima hranu i umro gladan kao moji baba i deda bez ikakvih prihoda ili zdravstvene zaštite.




[1] Krajem 2009. godine na teritoriji Republike Srbije posluju 34 poslovne banke (32 banke na teritoriji centralne Srbije i 2 banke  na teritoriji Kosova i Metohije). 20 banaka u većinskom vlasništvu stranih akcionara http://www.pks.rs/PrivredauSrbiji/Bankarstvoiosiguranje/tabid/1845/language/sr-Latn-CS/Default.aspx


2 коментара: