петак, 3. јун 2011.

Prva Srpska Imperija


Godina 2189. nepoznati meteor je primećen na međunarodnoj svemirskoj stanici i detaljnijom analizom utvrđeno je da ako se ne preduzmu globalni sinhronizovani koraci desiće se scenario dinosaurusa s tim što će čovecanstvo biti u glavnoj ulozi. Oformljuje se globalna komisija za finansiranje projekta “Geneza” sa vodećim naučnicima iz celog poznatog sveta sa sedistem u CERN-u. Sve države padaju u finansijske dugove MMF-a donirajući novac za što brži razvoj letelice koja će svojom gravitacijskom silom privući meteor i skrenuti ga sa Zemljine putanje. Za manje od mesec dana projekat se završava, letelica uzleće sa posadom naučnika iz zemalja G7, letelica izlazi iz Zemljine orbite i staje uz smrtonosni meteor. CERN daje zeleno svetlo i program gravitacionog talasa počinje da menja kurs meteora ali veza sa Zemljom se najednom prekida iz nepoznatih razloga, a na ekranima “Geneze” stoji znak tri prsta i neka čudna zelena kapa. Meteor se obrušava na predgrađe Tuluza i ispušta prah izuzetne boje od koje se celo čovečanstvo inficira kao kugom u XIV veku s tim što od ovoga postaju degenerici.



Nošen vetrom, vodom i čovekom nastaje jedna velika pandemija. Cela Zemaljska kugla je zaražena osim stanovnika jedne male zemlje na brdovitom Balkanu koji su razvili imuni sistem na novu globalnu kugu H69N69 prostim neverovanjem da se može covek zaraziti prahom i naprasno postati degenerisana osoba.

Spletom prirodnih i finansijskih okolnosti Srbija postaje prva svesna imperijalna sila degenerisanim svetom.

Ona vrlo brzo uči tu ulogu spremanu celim postojanjem te male zemlje i radi sve sto rade imperije tokom kratke čovekove istorije ali ono što je novo je da nema napretka već samo regresija a podčinjeni narodi nemaju snage, volje ni znanja da zbace globalnog hegemona sa prestola.

Srbija preko veze dobijenim licencama za mas-medijskim sistemom nameće svoje vrednosti korupcije, uzaludnosti rada i nemogunosti ikakve promene postojeceg statusa quo-a. Ona seje svoju kulturu u vidu dugonogih Brenastih masnih pevačica i ćelavih novi Menhetn-Zemun mafijaša u mein-strim tokove. Mladi podegenerisani Amerikanci, Francuzi, Kinezi i ostali prahom zaraženi svet sada kopira kulturne kodove sa brdovitog Balkana u nadi da će postati nešto više od nove Srpske kolonije, nadajući se da će postati u dalekoj budućnosti jednaki kao Srpski nebeski narod. Košutnjak sada postaje globalna fabrika snova a Novi Beograd Menhetn, centar korupcije i organizovanog finansijskog kriminala. Medjutim Srbija poučena svetskom nepravdom tokom svog očajnickog postojanja čuva svoju novostecenu finansijsku i kulturnu dominaciju ljubomorno iza očiju svetske javnosti kao jednoruki zatvorenik hranu ili sat.

Trenutni predsednik Đeljan Tadići XIV potomak Borisev, izuzev što je isklesan u svim mogućim pozama, poručuje ostatku sveta miroljubivu Srpsku politiku širenja despotizma, nepotizma i monopolske ekonomije. On više crn nego beo (rezultat mešanja Boriseve jedine  čukununuke sa Romom od ispod najpoznatijeg sada mosta na svetu Gazele za vreme 111 obnove tog mosta) predsedava Ujedinjenim Degenerisanim Nacijama, Ljigom nesvrstanih i BATO paktom kao i ostalim Legolend carstvom. Republika Srbija sada poznatija kao Caristička Srbija dobija careve podarene njihovim precima a izbori kao i ukrštanje se dešavaju samo u okviru dinastije Tadić.

Međutim raj za Prvo Srpsko Carstvo počinje bledi. Sticajem okolnosti sitni otpori se javljaju na nekadašnjih predelima Amerike, Engleske i Nemačke i Srbija ujedno i jedina predsedavajuca Ljige nesvrstanih “neMilosrdno” odlucuje da bombarduje Nju Jork 24. marta 2199. godine proglasivši je na globalnoj TV stanici poznatijoj kao gb92 secesionističkom i nacistickom tvorevinom. A povod za bombardovanje je ugnjetavanje Hispanaca u državi Teksas tokom prethodne decenije a glavnokomancujući vojnom silom Ratko XVIII Karadžić koji je završio akademiju lepih Srpskih umetnosti koracima balerine sada gazi po bivsem agresoru i odlučuje da proglasi Teksas nezavisnom državom od Amerike. Ostatak sveta jedva shvata šta se dešava jer su komunikacijske kablove pojele gladne izbeglice sa severa Evrope gledajuci Košutnjački mindbuster “Ko to sada tamo peva” u nadi da će se teleportovati na svetlucave ekrane.

Akcija “neMilosrdno” propada posle čudnih 78 dana pokušaja gađanja mostova, nacionalne televizije i vojnih zgrada Pentagona teleglupavim raketama, zbog korupcije u privatnom vojnom sistemu. Zabrinuti visoki zvaničnici Tadić familije zbog curenja informacija korupcionaške afere u ostali podegenirasni svet odlučuju da poraz nazovu pobedom i da otvaranjem šampanjca uz kravate i odela na gb92 izađu pred svoj narod i objave prvu Carističku pobedu. Pobedu za sav normalan svet, a da bi dokazao svoje iskrene motive Đeljan Tadići XIV šalje svog zamenika da poseti “oslobođenu” zemlju Teksas savetujući ga da ode bez sata na levoj ruci.

Za to vreme kreatori nove globalne ekonomske agende okupljeni na Kopaoniku uz sanke na leđima i vetrom u proređenoj kosi kako Beko tako i Mišković dinastiji, neformalnim dogovorom izglasavaju novi “Zakon o radu” u kome nema odmora, pauze,bolovanja ili lečenja. Zakon sadrži samo jednu tačku “Robovlasništvo se dozvoljava sve dok ne ugrožava postojeće dinastije i njihove debele potomke od prekomernog bogaćenja i oligopola. U slučaju pobune dozvoljeno je izlgadnjivanje i javni linč kao i postavljanje ovce za cara”. Brzom poštom u vidu magarca (mogućeg novog kandidata za presto) sa žutom oznakom PTT na leđima trideset dana kasnije ovaj neformalni akt stize u Srpski Senat i jednoglasno se usvaja takozvanim zelenim talasom.

Čuvši za ovaj “Zeleni talas” komentatori “Herald Blica”, “Miror Politike” i “Sun Kurira” odlučuju da obave kolektivno samoubistvo ispred Srpskog Senata u znak protesta. Okupljeni jedan po jedan skaču sa zgrade u Nemanjinoj 11 dok ih kroz krvavi prozor iz drvenih odaja gleda Đeljan Tadići XIV mašuci Nemačkim i Američkim imigrantima da požure sa sakupljanjem leševa sada već crvenom štampom jer kvare imidž novog svetskog pupka – Beograda.

Otpremljeni leševi otvorenih rana inficiraju slučajno zdravstvene robove iz Indije i Nemačke koji izlečeni Srpskom krvlju i njihovim imunim sistemom počinju da se prisećaju svog kulturnog, finansijskog i civilizacijskog nasleđa i jedan po jedan čudom zvanim Degeno-Imunitet šire vakcinom novopronađeni protivotrov i čovečanstvo se vraća na pred meteorsko stanje svesti i inteligencije, uzrokujući domino revolucijama pad prve Srpske imperije uzrokovane samo jednim pravnim aktom

Нема коментара:

Постави коментар